perjantai 1. heinäkuuta 2016

Elä ja anna toisten elää


Hei 

Olen viimeaikoina kokenut jonkun asteisen heräämisen joka on tuonut tietynlaista rauhan tunnetta. Olen nimittäin ymmärtänyt, että minulla on minun elämä ja sinulla on sinun elämä ja hänellä on hänen elämä. Jokainen elää omalla tavallaan eikä se ole kenenkään muun asia, miten päiväsi käytät, kenen kanssa ne vietät tai mitä sinä tavoittelet.

En osaa sanoa miksi, mutta tämä ajatus iski minuun kuin salama kirkkaalta taivaalta. "Live and let others live". Olen kuullut sanonnan aiemminkin, mutta nyt vasta OIKEASTI uskon siihen. Omaan elämään keskittyminen on paitsi hyväksi omille tavoitteille, mutta myös mukavaa kanssaeläjien kannalta. Ei ole kenestäkään kivaa kun joku tunkee nenänsä toisten asioihin ja jakaa ei-toivottuja mielipiteitään/ohjeitaan...

♥ Jos joku haluaa punnita ruokansa grammalleen ja syödä minuutilleen oikeaan aikaan anna hänen syödä rauhassa, nämä punnitut grammat eivät ole pois sinun annoksestasi.

♥ Jos joku haluaa syödä joka päivä keksin kahvin kanssa anna hänen nauttia rauhassa, ei se keksi sinun pyllyysi mene.

♥ Jos joku rakastaa samaa sukupuolta olevaa henkilöä anna heidän rakastaa, se rakkaus ei ole millään tavalta sinulta pois.

♥ Jos joku ei halua käyttää alkoholijuomia anna hänen juoda Pepsi Maxia rauhassa, jääpähän sinulle enemmän sitä alkoholipitoista.

Jos joku haluaa laittaa sun tukan täyteen pyykinpoikia anna hänen laittaa, ei edes satu.
En tarkoita, että kaikkia toisten ihmisten päätöksiä ja valintoja pitäisi ymmärtää, mutta ei niitä tarvitse tuomitakaan. Kaikki tekevät niin kuin itse näkevät parhaaksensa. Vie kamalasti energiaa kun omien päätösten ja valintojen lisäksi pitää arvostella ja punnita vielä toistenkin päätöksiä ja valintoja!

Peace and love,
Karolina

ps. Onnittelut kaikille koulupaikan saaneille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti