torstai 21. heinäkuuta 2016

Kauhukertomus Espanjasta: ripsienpidennys gone wrong

Moikka!

Vaikka moni Suomalainen hakeekin vihreämpää ruohoa aidan toiselta puolen, täytyy sanoa että jotkut asiat täällä Suomessa ovat vain paremmin kuin maailmalla. Yksi näistä asioista on ripsienpidennykset jotka otan tässä postauksessa paremmin käsittelyyn.

Monelle naiselle nykyään ripsienpidennykset helpottavat arkea ja takaavat kauniin olon aamuisinkin heti herättyä. Näin kuitenkin vain jos lopputulos on onnistunut...

Allaolevan kuvan ripset kävin laittamassa juuri ennen Espanjaan takaisinlähtöä joulun jälkeen, ja sinnittelin niillä jopa maaliskuuhun saakka käyttäen apunani liimattavia irtoripsiä (Primarkista saa parhaimmat ja halvimmat, 1,5e maksavat, irtoripset mitä olen ikinä käyttänyt, suosittelen!!) Maaliskuun saapuessa kyllästyin irtoripsien liimailuun, joten hankin itselleni ajan Benalmadenan Pueblon kauneushoitolasta, joka osoittautui suureksi virheeksi. Kyselin naiselta volyymiripsiä, mutta hän kertoi tekevänsä vain "normaaleja" eli minun käsityksen mukaan klassisia pidennyksiä. Ajattelin, ettei kai sillä niin väliä ole, joten varasin hänelle ajan. Myöhemmin kuitenkin selvisi, ettei tällä naisella tainnut olla hajuakaan ripsienpidennyksistä, tai sitten meidän näkemykset pidennyksistä eroavat todella suuresti :D
Tässä luotto ripsienlaittajani Arjan työnäytettä. Luonnolliset mutta kaarevat ripset ovat minun mieleeni!
Kaikki jotka ovat käyneet joskus ripsia laitattamassa tietävät, että normaalisti laitetaan ala- ja yläripsien väliin suoja joka estää silmien kiinniliimautumisen. Tämä Pueblon nainen kuitenkin oli keksinyt tähän oman ratkaisunsa, hän kun säästi kuluissa eikä laittanut minkäänlaista teippiä tai lappua ripsien väliin, vaan repäisi silmäni auki aina kun oli laittanut ripsen! Tässä vaiheessa alkoi jo hieman epäilykset herätä, mutta koska keskeneräistä työtä ei saa arvostella yritin vain pysyä positiivisena ja luottaa tekijän ammattitaitoon...

Siinä hetken maattuani epäilykset kuitenkin vain kasvoivat, kun tunsin ettei nainen käyttänyt ollenkaan pinsettejä, vaan iski ripset silmiini sormilla. Voitte kuvitella miten kuumottava tilanne tämä oli, yritä siinä sitten pysyä positiivisena ja luottavaisin mielin :D 

Ok, valmista tuli. Aika nousta ja katsoa peiliin... 


"Ei per***e mitkä nää on?!"- Oli ensimmäinen ajatukseni kun näin ripset peilistä. Ei tainnut tekijäkään olla ihan tyytyväinen lopputulokseen, kun hän siinä selitteli että huomenna näyttää paremmilta (Ei muuten näyttänyt), kun ripset ovat laskeutuneet ja asettuneet paikoilleen. Ainiin ja vasemman silmän ripseni kuulemma kasvavat vinoon joten sen takia lopputulos ei ollut niin hyvä kuin oikeassa silmässä :D Kilttinä ihmisenä en kehdannut valittaa ripsistä vaan suomalaisittain nielin pettymykseni, esitin tyytyväistä ja myöhemmin haukuin ripset kavereilleni enkä enää palannut tähän kyseiseen paikkaan. Me suomalaiset kun äänestämme jaloillamme... Aloin muuten harkita näyttelijän uraa tämän esityksen jälkeen, sillä vähintään Oscarin olisin mielestäni ansainnut siitä kun onnistuin vielä hymyilemäänkin tämän kokemuksen jälkeen!


Kotimatkalla laitoin kavereille kuvia ja videoita ihan paniikissa, ripset olivat kuin paksuja lankoja jotka oli tökätty suoraan luomeeni kiinni, ja liima oli palloina luomirajassa luomen päällä. Yritin kaikkeni tykätä ripsistä, mutta en onnistunut joten etsin Fuengirolasta suomalaisen kauneushoitolan jossa kävin poistattamassa ripset ja laitattamassa uuden volyymit tilalle. 
Tälläiset ötökänjalat koristivat silmiäni 
Tässä suomalaisessa paikassa ihmeteltiin, että miten minulle ei ollut tullut allergista reaktiota liimasta, joka oli siis ripsien sijaan kiinni luomessa paikoittain lähes nuppineulan pään kokoisina paakkuina. Ripset saatiin onnistuneesti poistettua ja uudet laitettua tilalle, ja olin todella huojentunut, sillä viimein sain kunnon ripset! Nämä tosin olivat hieman liian pitkät makuuni, mutta tuon kauhukokemuksen jälkeen meinasin itkeä onnesta kun ripset olivat paikallaan ja näyttivät näin siisteiltä:


Kiitos Harmonian Anni silmieni pelastuksesta! Oppikaa siis minun virheestäni ja harkitkaa kaksi kertaa ennekuin menette tälläiseen pieneen paikkaan laittamaan ripsiä ja jos vahinko pääsee käymään, hankkiutukaa niistä mahdollisimman nopeasti eroon ettei omat ripset tuhoudu tai tule allergista reaktiota!


Onneksi tästä katastrofista selvittiin säikähdyksellä ja jos jotain positiivista, niin ainakin tuntuu todella hyvältä nykyään istua luotto kosmetologin penkkiin kun ei tarvitse pelätä prosessia eikä lopputulosta, vaan aina saa sitä mitä meni hakemaan ;)

Ripsiterveisin,
Karolina

ps. Missä ne luvatut helteet on??



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti