keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Tinderin ABC

Moikka!

Kesä on rakkauden aikaa joten mikäs sen parempaa kuin laittaa Tinder tulille ja alkaa selailla paikallista tarjontaa. Tässä Tinderin ABC kaikille tästä sovelluksesta kiinnostuneille!

Aloitteet. Olen kuullut, että jos tyttö tekee Tinderissä aloitteen ajattelee mies välittömästi, että tyttö on ns. varma nakki. Eli miehet tästä johtuu se miksi naiset eivät ikinä aloita keskustelua!

Bilehileet jotka tunnistaa ”Missä bileet?” keskustelunavauksesta ja humalanhuuruisista kuvista.

Chatti. Kannattaa muistaa että ensivikutelman voi tehdä vain kerran.

Deitit… Ei kannata odotella liikoja.

Exät kuvissa, siis mitäh?! Ihan vaan vinkkinä: kuvat naisten kanssa eivät tee sinusta yhtään houkuttelevampaa, päinvastoin saatat vaikuttaa aika epätoivoiselta… Tähän myös Eläimet. Jos profiilikuvassasi on pelkkä koira, pitääkö luottaa siihen, että koira yleensä muistuttaa omistajaansa?

Fuckboyt yrittävät leperrellä sinut suoraan siihen itseensä, mutta siskot pysykää lujina.

Googleta matchisi jos vaikuttaa epäilyttävältä.

Huumori toimii aina eli jos epäilet ettei pelkillä kuvilla mennä jatkoon kannattaa panostaa tekstiin! 

Itsevarmuutta pitää olla mutta ei saa olla liikaa! Ylimielisyyden ja itsevarmuuden raja on häilyvä joten be careful.

Jälkeenpäin kaduttavat vasemmalle pyyhkäisyt. Sydän särkyy kun pyyhkäisee vahingossa jonkun mielenkiintoisennäköisen tyypin vasemmalle.

Kaverikuvat joista ei tiedä, että kuka on kuka. Miten tälläisessä tilanteessa toimitaan, saako valita parhaimmannäköisen?

Liika innokkuus tappaa kyllä viimeisetkin mahdollisuudet. Jos keskustelukumppanisi jättää muutamatta kertaa vastaamatta niin kannattaa ehkä ottaa tästä koppi ja siirtyä eteenpäin.

Miesten duckface on harmillinen yleistyvä ilmiö.

Nakuilu. Ihan kivaa plussaa jos on hyvä kroppa mutta ei sitä tarvitse tunkea jokaikiseen kuvaan, tajutaan kyllä ensimmäisestäkin että olet #fitness 

Oksennus meinaa lentää jos tää nakuilu menee toiselle levelille eli pojat tässä teille vinkki: järki päässä ja HOUSUT JALASSA hyvä tulee :)

Pituutta ei ole pakko mainita siinä esittelyteksissä. Jos se kuitenkin koet, että se on tärkein valttikorttisi niin anna mennä ja laita se vaikka siihen nimikenttään nimesi tilalle niin ei varmasti mene keneltäkään ohi!

Quumat urheilulliset miehet ottakee yhteyttä!!

Ruoanlaittotaidoista (jos sellaiset omistaa) kannattaa varmaan mainita profiilissa, ne iskee sekä miehiin että naisiin. 

Se kiusallinen hetki, kun sukulaisia tulee vastaan Tinderissä. Jos tähän yhdistyy vielä vahinko oikealle swaippaus niin seuraavan sukukokouksen voikin jättää suosiolla väliin. 

Tapaamispaikasta on kyllä pakko valehdella jos suhteeseen saakka päästään.

Uu mitkä hymykuopat!

Vahinko superlikejen (ja tykkäysten yleensä) kanssa kannattaa olla varovainen, yleensä ne meinaa sattuvat menevään juuri sellaisille tyypeille joille et niitä todellakaan haluaisi antaa… 

What the hell; jos alotat keskustelun panosta vähän enemmän kuin "moi mts?".

X tulee aika äkkiä jos olet jokaisessa kuvassasi kalja kädessä ja rööki huulessa. Tai oikeastaan yksikin tälläinen kuva riittää.

Yleisohjeeni tämän sovelluksen käyttöön on se, että järki päässä pääsee pitkälle. Ja se että älkää nyt hyvät ihmiset  käyttäkö rahojanne siihen Premiumiin :D

Tinder on kyllä varsinainen Zoo jossa vallitsee viidakon lait. 

Åunou etkai just kirjoittanut mun nimeä kahdella iillä

Älkää ottako tätä koko juttua liian vakavasti

Öö ei kiitos, ei panna menemään

Tämä sovellus jakaa mielipiteet ja ymmärrän kyllä että se voi olla myös aika ”vaarallinen” paikka, mutta netissä nyt yleisestikin pitää olla varovainen eikä kannata uskoa kaikkea mitä näkee. Niinkuin sanoin jo aiemmin, järki päässä pääsee pitkälle eli jos ”Jarmo 23” näyttää kuvissa Jarmo 47 niin ei kannata päästää jatkoon.

Un beso,
Karolina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti