sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Ruoan perässä Suomeen

Heipsun! 

Koska kotiinpalu odottaa parin päivän päästä ja voin melkein jo tuntea sen Suomessa vallitsevan syksyisen ilmaston ihollani, on aika pysähtyä miettimään että minkä ihmeen takia haluan jättää tämän lämmön ja auringon siihen Suomessa odottavaan vesisateeseen... Tässä tulee siis top 10 asiaa mitä odotan Suomeenpaluussa!

Onneksi Suomi on tuhansien järvien maa niin ei tarvitse näitä järvimaisemia ikävöidä ;)

1. Tyttöjenillat parhaassa seurassa <3

2. Tuusulanjärven ympäri pyöräily. Olen itsekin vähän yllättynyt, että tämä löytyy top 10, sillä oikeastaan vihaan pyöräilyä :D Jotenkin tuo on vain niin kiva ja sopivan pituinen lenkki ja ette arvaakkaan kuinka monet syvälliset oivallukset ja vaikeat päätökset on tuon lenkin varrella tapahtunut!

3. Mtv3 katsomosta Sinkkuillallisen katsominen omalla kotisohvalla veljien kanssa on ihan parasta aivot narikkaan viihdettä ja sitä odotan todella innolla! :D

4. Tuore ruisleipä ja elovena puuro sekä tietenkin IRTOKARKIT <3 namnamnam! Pakko kertoa tähän väliin, että keväällä oli niin pahat irtokarkki mieliteot, että pakotin pikkuveljeni skypen kanssa Prismaan irttis ostoksille. Videokameran välityksellä minä valikoin karkkeja joita veljeni sitten laittoi pussiin ja vei kaverilleni joka toi karkit minulle Italiaan, jonne menimme moikkaamaan toista kaveriani! Olen tästä ikuisesti kiitollinen veljelleni ja Heidille, jotka mahdollistivat sen irtokarkkiöverin joka taltutti himoni koko loppukevääksi. Nyt pikkuhiljaa alkaa kuitenkin taas jo irttarihammasta kolottaa ;)

5. Mökkeily ja järvivedessä uiminen! Varmaan paras hiushoito on uida järvivedessä, sillä sen jälkeen tukka on ihan super pehmeä ja sileä enkä ole millään aineilla saanut vastaavaa efektiä aikaiseksi.

6. Mummin ja papan luona kahvittelut ja mummin leipomat pullat!

Hmm aika mielenkiintoinen poseerausasento :D näitä kahta Ruotsin hölmöläistä on ihan hirveä ikävä!
7. Saan vihdoin viettää kunnolla aikaa kavereideni kanssa. Erityisesti odotan innolla kahden ystäväni näkemsitä jotka ovat asuneet viimevuoden ulkomailla ja ovat nyt kesän Suomessa. Viimeksi jouluna nähtiin eikä silloinkaan keretty viettää paljoa aikaa yhdessä, mutta nyt senkin edestä <3

8. Juhannus! Minulla ei oikeastaan ole niin väliä että sataako juhannuksena vai ei, sillä odotan niin kovasti grillailua ja illanviettoa kavereiden kanssa että tuskin edes huomaan jos alkaa sataa :P

9. Vaikka Espanja on kuulemma Euroopan terveellisin maa, on täällä ravintoloissa salaatit yleensä aika kämäsiä. Hyvät ja raikkaat salaatit kuuluvat kesään kuin nenä päähän joten vesi kielellä odotan mm. Fazerin ja Kulmiksen salaatteja!


10. Mansikat, herneet, kirsikat ja uudet perunat on kyllä Suomen ylpeys näin kesäaikaan ja niitä tuleekin varmaan popsittua ihan laittoman paljon!

Kuten huomaatte, ruoka on yksi suuri vaikuttaja joka minua vetää kesäksi Suomeen :D Tänään lähettelinkin äidille jo listaa, että mitä sieltä kaapista pitäisi löytyä kun tyttö tulee kotiin! Listaan kuului mm. hernemaissipaprika (josta erottelen paprikat erikseen koska ne pilaa herneen ja maissin maun), Skyr rahka, ruisleipä (tietty) ja Elovena puuro. Viiden tähden aamiainen siis tiedossa heti keskiviikkoaamuna! Saa vinkata jos listasta puuttuu joku ihan must- tuote mikä on minulta unohtunut :P

Un beso,
Karolina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti