tiistai 14. kesäkuuta 2016

Arkipäivä Espanjassa

Heipsan!

Arki on arkea oli se sitten Suomessa tai Espanjassa, mutta täytyy myöntää että on se hieman mukavampaa täällä auringon alla, kuin siellä jatkuvassa sateessa!
Tämä on minun viimeinen viikkoni Espanjassa, jonka jälkeen lähden Suomeen "kesälomalle". Tästä syystä päiväni hieman eroavat siitä mitä se on ollut nyt viime kuukaudet, sillä esimerkiksi projekti Ruskeana Suomeen vaatii oman aikansa päiväohjelmastani nyt viimeisinä päivinä. 

Aamulla heräsin pirteänä (not) klo. 6.40 salille pyllytreeniä vääntämään! Ajattelin ettei aamu seitsemältä vielä olisi kovin kuuma, joten valitsin asuksi t-paidan ja trikoot. Olisi varmaan kannattanut ajatella kaksi kertaa, saliltani nimittäin puuttuu ilmastointi kokonaan ja aamu seitsemältä(kään) ei todellakaan ole mitenkään viileä keli... Tähän aikaan kännykkäni näytti 28 astetta.

Suihkun jälkeen aamu alkoi herkkuaamiaisella joka muuten meni ihan reisille... Puuroa humahti kattilaan 1g ylimääräistä ja munakkaan pilasin lorauttamalla sekaan myös palan keltuaista...


Itkuhan tässä meinasi tulla!



Aamupalan jälkeen lähdin kävellen (koska 1g ylimääräistä puuroa) apteekkiin ostamaan kolesterolilääkettä, sillä kananmunan keltuainen todnäk. aiheutti hengenvaarallisen kolesterolin nousun ja asiaan on parempi puuttua heti, ennen kuin on liian myöhäistä.

Noeivaan, aamupalan jälkeen aloin töihin. Olen siis duunissa ihanassa sisustusyrityksessä nimeltä Zoco Home! Meiltä oli lähdössä kuljetus kohti Tallinnan varastoa, joten päivä meni aikalailla tuotteita pakkaillessa. Hikitreeniksihän se meni, sillä lämpötila kohosi 40 asteeseen päivänmittaan.. Huhhuh!

Puolenpäivän aikoihin sain käskyn lähteä suomalaisten luvattuun maahan Fuengirolaan hakemaan tilaamiamme tarroja yhdestä paperikaupasta. Tiesittekö että suomalaisen ja turkkilaisen saunan lisäksi on olemassa myös italialainen sauna? En minäkään, mutta nyt tiedän: Alfaromeo espanjan kesässä rikkinäisellä ilmastoinnilla... Tässä vaiheessa viimeistään totesin, että treenin jälkeinen suihku aamulla oli aivan turha!




Iltapäivällä tarkoituksena oli mennä kävelylle rantaan, mutta suunnitelmat muuttuivat kun host-äitini keksi läksiäisiksi viedä minut ihanaan Hammam al Andalus- spahan Malagaan. Lähdimme siis kohti Malagaa ja lilluimme ensin puolituista tuntia ihanissa kylmä- ja kuuma-altaissa jonka jälkeen menimme vielä 30min rentouttavaan hierontaan. Tuli kyllä niin tarpeeseen tuollainen rentoutuminen kaiken tämän lähtö- ja koulupaikkastressin keskellä! Kiitos Johanna <3
Hammam al Andalus
Spa:sta suuntasimme illalliselle Malagan keskustassa sijaitsevaan Libanolilaiseen (kokeilkaa sanoa ääneen, ihan hirveän vaikea sana!!) ravintolaan jossa söimme humusta, Tabouli salaattia, tuoretta pitaleipää, Falafeliä sekä Shish Kebabia. Oli ihan taivaallisen hyvää ja varsinkin nuo Falafelit olivat parhaita mitä olen ikinä syönyt! Suosittelen erittäin lämpimästi tätä paikkaa jos Malagan seuduilla liikkuu. Ravintola sijaitsee hieman syrjäkadulla ja ei ulkopäin ole mikään kovin houkuttelevan oloinen, mutta ruoka oli täysi kymppi! Ravintolan nimi on Samarkanda ja se on näköjään arvosteltu myös TripAdvisorissa ihan kiitettävin arvosanoin. Tästä painamalla pääset lukemaan lisää.

Sisällä spassa ei saa kuvata joten käteen jäi ainoastaan tämä kuva minusta ja portaista :D
Hyvin syöneinä päätimme vielä vetää iltahölkän/spurtin viimeiseen junaan. Mikäs sen parempi tapa lopettaa päivä kuin yhtä hikisenä kun se alkoikin, kiitäen Malagan yössä yli 30 asteen lämmössä!

Minulla on ollut viimeaikoina vaikeuksia saada unta, johtuen varmaan stressistä ja tästä kuumuudesta, mutta täytyy sanoa että viimeyön nukuin kyllä ihan älyttömän sikeästi, varmaan tuon spassa rentoutumisen ansiosta, ihanaa! Sääli vaan että unet jäivät kesken kun herätys soi aamulla. Kyllä siinä hetken sai itseään herätellä siitä horroksesta ja vissiin vähän unisena olin liikenteessä, kun salilla huomasin, että paita oli väärinpäin päällä... Noh siitä oli hyvä lähteä liikkeelle tähän päivään joka jatkui siis sillä että kaadoin kahvit syliini. Onneksi tein tämän postauksen eilisestä päivästä joka sujui vähän sutjakkaammin.


Un beso,
Karolina

ps. Perustin Cheeky Monkeylle facebooksivun jonne päivitän aina kun uusi postaus on ulkona. Käy tykkäämässä tästä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti